Levertijd en kosten

Wanneer je op werkdagen voor 12.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Heb je spoed? Kies dan bij de verzendmethode voor 'pakketdienst of brievenbus track and trace'
De zending komt dan vrijwel altijd de volgende dag aan en je krijgt aan het eind van de dag een track and trace per email.

Uitzonderingen:

Bij 'vooraf betalen wachten we eerst tot de betaling binnen is alvorens de bestelling in behandeling wordt genomen. Hierdoor wordt de levertijd vertraagd t.o.v. de directe betaalmethodes zoals Ideal en creditcard.

Foto's op plexiglas, canvas, op hout, forex, aluminium, grote lijsten hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Ophalen in Leiden

Verzenden is niet nodig, je haalt het gewoon op in onze winkel in Leiden. Altijd verstandig voor breekbare producten. Wanneer je het besteld voor 12.00 uur dan kun je het de volgende dag ophalen. Wil je het dezelfde dag nog ophalen dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Zie ook onze openingstijden.

Brievenbus

Tot maximaal 2 kg. voor de brievenbuszendingen. Wij verzenden de bestelling in een speciaal hiervoor goedgekeurd kartonnen doosje of plastic envelop die precies door een standaard formaat brievenbus past. Naar Belgiƫ en overige EU landen leveren we brievenbus zendingen met Priority. De kosten van een brievenbuspakketje zijn afhankelijk van het gewicht. Deze worden getoond wanneer je een bestelling plaatst. Wil je meer zekerheid dat het de volgende dag geleverd wordt kies dan voor 'brievenbus met track and trace of voor de pakketdienst'.

Brievenbus Track and Trace

Tot maximaal 2 kg. Deze worden met Dhl pakketdienst verzonden. Hierbij ontvang je in de avond een trackcode waarmee je de zending kunt volgen. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven om te wachten op het pakket. De kans dat het de volgende dag bezorgd wordt is hierbij groter dan bij de gewone brievenbus methode. Deze optie is niet voor al de producten beschikbaar.

Pakketdienst

Zodra de bezorger bij de 1e afleverpoging het pakket niet kon afleveren, en niet kon of mocht afgeven bij de buren, krijg je naast het bekende briefje in de bus, een notificatiebericht per e-mail.
Hiervoor is het belangrijk dat je jouw e-mailadres juist opgeeft bij het aanmaken van een bestelling op onze website. Je kunt tot 23:59 uur een 2e afleverpoging inplannen voor een andere dag of een ander dagdeel.
Doe je dat niet, dan is het pakket de volgende dag af te halen bij het dichtstbijzijnde Dhl parcelshop.


Verzenden naar DHL parcelshop
 
Het pakketje wordt naar het dichtsbijzijnde Dhl parcelshop punt bij jou in de buurt verzonden. Met de track and trace code die je 's avonds ontvangt kun je zien waar en vanaf hoe laat je het op kunt halen.